Viktor je rođen 3. veljače 1991. godine i trenutačno je nezavisni vijećnik grada Oroslavlja i najmlađi kandidat za gradonačelnika na području Krapinsko-zagorske županije. Završio je I. tehničku školu u Zagrebu a 2013. godine postao je inženjer informacijskih tehnologija. Radi kao tehničar za telekomunikacije i prodaju u T-Comu. Nikada nije bio član ni jedne stranke ali za sebe voli reći kako je čovjek iz naroda jer je društveno aktivan te je sudjelovao na brojnim projektima i festivalima.

LOVAC NA UHLJEBE PRIJAVIO SVOJU PRVU LOVINU

Titulu “The Uhljeb Hunter” zaslužio je svojim herojskim podvigom kada je snimio razgovor na sastanku sa dvojicom čelnih pripadnika establishment stranke čije ime ovdje ne spominjemo. Na sastanku su Viktoru nudili mogućnost uhljebljavanja u zamjenu da napravi za kampanju za lokalne izbore u svojstvu nezavisne liste koja bi odnosila glasove drugoj establishment stranci čije ime ovdje također ne spominjemo. U tome bi naravno imao njihovu financijsku podršku kako bi kampanja bila što uspješnija. Drugim riječima htjeli su Viktora uplesti rat između 2 establishment stranke u zamjenu za uhljebljavanje u nekoj javnoj instituciji po izboru Viktora ne dovodeći u upit njegove kompetencije ili kvalificiranost za te funkcije. Viktor kao čovjek od naroda je snimio cjelokupan razgovor i proslijedio ga medijima. I tako je postao najveća zvijezda među svim poštenim građanima Republike Hrvatske koji skupa sa Viktorom već 3 desetljeća svjedoče o ovakvim i sličnim kriminalnim radnjama od strane 2 vladajuće establishment stranke.

PRAVI ČOVJEK OD NARODA

Viktor nam svima može poslužiti kao uzor je dečko očito ima petlje suprotstaviti se onima koji za sebe misle da su nedodirljivi. Mogao je pognuti glavu, prihvatiti poziv u političko podzemlje i godinama uživati u hladovini odabrane javne ustanove i mirno primajući plaću ali učinio je upravo suprotno – stavo se u rizik za bolju budućnost svoje zemlje koju jako voli i za koju je kroz svoje hrabro djelo dokazao da je spreman žrtvovati se. Napravio je to radi sebe i svih nas skupa. Viktor utjelovljuje sve vrijednosti koje ovdje zagovaramo – pobornik je aktivizma i demokratske participacije kao što je vidljivo i na njegovom osobnom profilu:

“Ne želim biti samo statista u gradu kojeg volim, već želim aktivno sudjelovati u potrebnim promjenama. Entuzijazam i podrška građana daju mi za pravo vjerovati da je put kojim sam krenuo potpuno ispravan i jamstvo kvalitetnijem životu u Oroslavju.”

Budi i ti kao Viktor

Facebook Comments